High Tensile Sauegjerde

Bønder vet at effektiv greskareforvaltning krever sterk og pålitelig gjerde som vil vare i flere tiår. Moderne fektingløsninger bruker høy trekkledning som kan bli anstrengt tettere enn mildt stål. Det er mange fordeler med å bruke høy trekkledning, som inkluderer:

  • Den strekker seg ikke med forvitring, det behøver ikke å bli retatt årlig
  • Halve så mange innlegg er påkrevd
  • Det er raskere å oppreise

Mens høy strekkfasthet gjengivelse krever absolutt forskjellige teknikker for å oppreise enn mildt stål, er det ikke vanskeligere.

De fleste gårdene har i dag tilgang til en postdriver som enkelt kan banke i avlastningsmidler til ønsket dybde.

Bøying og avbinding er enkel når du bruker riktig teknikk.

Det totale antall personer som jobber på gårder har halvert siden 1970-tallet, noe som betyr at det er mindre tid tilgjengelig for vanlige vedlikeholdsarbeid, for eksempel å stramme gjerdene.

Tornado High Tensile Fencing holder seg stramt og strekker seg ikke som mildt stål, og gir deg en mindre jobb på listen din!

Det er en vanlig misforståelse at et staldgjerde av lett stål vil koste mindre enn høy strekk. Høytrekkende maskeruller kan være dyrere å kjøpe, men dette kompenseres mer enn det reduserte antall innlegg og arbeidskraft som kreves.

Selv om HT8 / 80/15 er den vanligste spesifikasjonen som brukes til husdyr, tilbyr vi også et bredt spekter av spesifikasjoner som passer til forskjellige dyr og applikasjoner. Ta kontakt med en av våre gjerdereksperter, som står til rådighet for å gi deg profesjonell støtte og råd.

Tornado Wire High Strekk Stock Gjerde har vært det valget for de beste jordbruks entreprenører i mer enn 30 år.

Decennier av forståelse og førstehåndsekspertise har gått inn i design og produksjon av våre husdyrgjerder, og resultatene er klare å se.

Lagerfekting kan brukes til å dele feller og skille husdyr, eller som en beskyttende barriere mellom felt og veier, jernbanelinjer eller stier.

Tornados utvalg av husdyrgjerde har blitt konstruert for å gi maksimal styrke, sikkerhet og lang levetid for å beskytte verdifulle husdyr, samtidig som den tilbyr eksepsjonell verdi med minimal levetidskostnad.

Holdbarheten og kvaliteten på Tornado-lagerfektingen er anerkjent av bønder og profesjonelle gjerder. enten det brukes en får gjerde, et lammegjerde, et storfe gjerde eller et gris gjerde, gir en Tornado lager gjerdet roen som du fortjener.