Priser er oppgitt uten MVA der annet ikke er spesifisert.

Vi tar forbehold om prisendringer fra våre leverandører.

Dersom vi skulle være utsolgt for bestilt vare kan leveringstiden overgå det normale. Mindre varer sender vi innen 2 – 5 arbeidsdager.

FRAKT

Priser oppgitt er med og uten moms, porto eller frakt kommer i tillegg. Porto på varer under 35 kilo er etter takst, øvrig frakt – her innhenter vi frakt og forelegger deg for aksept før vi sender noe. Vi sender deg faktura per epost og sender varen når vi har fått oppgjør. Hvis du vil hente varen setter vi den ut til avhenting når det passer – den står trygd og under oppsyn på vårt gårdsanlegg. Du kan også besøke oss ma-torsdag 9-15 og handle kontant (vi har kortautomat)

Mindre forsendelser, bestilt på netthandel, sendes med Posten som servicepakke eller På Døren (kl.17-21)

Minste frakt er 68,- +mva under 1kg

Øvrig etter postens takster inntil 35 kg.

Frakt kostnad på varer over 35 kg forespørres transportør.

Tjenesten På Døren avhenger av dekningsområde, se www.posten.no for mer informasjon om dette.

Fakturaadresse og leveringsadresse må være like, vi leverer kun til privatpersoner over 18 år med adresse i Norge.

Vi forbeholder oss retten til å endre leveringsform til den vi finner mest gunstig.

Større forsendelser går med bil/båt (Norlines AS). Hvis frakten overstiger Kr. 500,- eks. MVA, vil vi ta kontakt og du må bekrefte fraktutgiftene

Når varen er mottatt er det kundens plikt å se til at leveransen er komplett, evt klager på dette må frembringes innen 14 dager. Etter dette fraskriver vi ansvar for evt. mangler i leveransen.

GARANTI/REKLAMASJON:

Våre varer har ett års garanti mot fabrikasjonsfeil. Ved reklamasjon innenfor garantitiden, reparerer vi varen vederlagsfritt eller hvis det ikke lar seg reparere, fremskaffer ny vare. Vi krever fakturakopi medsendt i alle reklamasjonssaker.

Varen leveres/ sendes til oss for kjøpers kostnad, ved fastslått garanti/ reklamasjons feil vil Norsk Småfeservice AS dekke returkostnad.

Feil ved bruk av varen hefter vi ikke for. Da mange av våre varer brukes av dyr, er det svært viktig at utstyret brukes riktig slik at skader ikke oppstår. Dersom du er usikker på hvordan en vare skal brukes, kontakter du oss.

  • Kontakt alltid Norsk Småfeservice før innsending av varer. Enten på tlf. +47 670 731 100 eller via mail post@smaafe.no
  • Kjøper leverer/ sender varen til oss på egen bekostning, er dette en garanti/ reklamasjons sak vi Norsk Småfeservice dekke retur kostnaden.
  • Varen/ verktøyet må pakkes forsvarlig
  • Legg ved kopi av kjøpskvittering, slik at verkstedet kan se om dette er innenfor den lovregulerte garantiperioden
  • Fyll ut Norsk Småfeservice sitt Service / Garanti -skjema
  • Send med batteri/ladere etc.
  • Serviceverkstedet avgjør om dette er en garanti ( 1år) eller en reklamasjon (2år)

BESTILLINGSBEKREFTELSE

Bestillingsbekreftelsen du mottar automatisk etter bestilling er en bekreftelse på at din bestilling er mottatt i vårt ordresystem. På flere av våre produkter må frakt beregnes spesiellt, fraktprisen blir oppgitt i ny ordrebekreftelse fra oss dersom den overstiger kr. 500,- eksl. mva

MINSTEFRAKT kr 68,- + mva

MERK!

FRAKT er IKKE kalkulert i bestillingsbekreftelsen, men blir lagt til når vi behandler din bestilling ! Denne avhenger av vekt og volum, varer over 35 kg kan ikke sendes med Posten

RETUR/BYTTING

Retur av bestilte varer SKAL avtales på forhånd, og forsendelsen skal merkes med vårt returnummer. Fakturakopi må alltid vedlegges.

Du har 10 dagers returrett i.h.t. angrefristloven. Angrefristskjema finner du på våre nettsider.

Vi krediterer vareverdi minus fraktutlegg, når vi mottar varen i original stand med original emballasje. Husk å oppgi din bankkonto.

Ved feilbestillinger er vi fleksible med å bytte til annen vare.

For uavhentede pakker/forsendelser som returneres Norsk Småfeservice AS, som ikke er avtalt på forhånd, tillegges et returgebyr på kr. 250,- i tillegg til våre fraktutlegg.

EL-RETUR

Vi tar i mot EE-produkter (samme type som vi selger) Vi sørger for at det blir gjenvunnet. Vi er medlem i Norsirk. Dette gjelder da klippemaskiner osv.

Miljøavgift tilkommer på elektriske artikler med 32,- + mva

Adresse:

Norsk Småfeservice AS
Sundbyvegen 3
2032 Maura